Boks Eldiveni Fiyatları Neden Yükseldi?

Boks eldivenleri boks, kick boks, muay thai, wushu gibi bir çok spor dalında kullanılan ana ekipman olma özelliğine sahiptir. Dolayısıyla boks eldiveni fiyatları konusu  Mücadele Sporları camiasının neredeyse tamamını etkilemektedir.  Bu günler de de benzer bir durum içerisindeyiz. Boks Eldivenlerinin fiyatlarında ciddi bir yükseliş söz konusu oldu. Firma olarak bu durumu ne kadar müşterilerimize yansıtmak istemesekte bir noktadan sonra bu fiyat yükselişine uyum sağlamak durumunda kaldık.

Boks eldiveni farklı kalitelerde farklı firmalar tarafından ithal edilen bir ürün. Bu topyekün fiyat artışının ise iki ana sebebi var birincisi dolar kurunda gerçekleşen yükselme ikinci durum ise boks eldiveni ithalatına getirilen ek vergi bu iki durum üst üste geldiğinde ister istemez fiyatlara %40 lara varan bir ilave söz konusu oluyor.

Sporcu Pazarı olarak mümkün olduğunda piyasadan önceki tarihlerde ithal edilmiş dolayısıyla zamdan etkilenmemiş ürünler temin etmeye çalışıyoruz. Muhtemelen 2017 yılının ilk günlerinde bu ürünleri web sitemizde göreceksiniz.

Boks Eldiveni Fiyatları Güncelleme 12.10.2018

Ülkemizin karşı karşıya bulunduğu ekonomik saldırı neticesinde boks eldiveni fiyatları ne yazık ki tekrar yükselişe geçti. Kendi markamız olan ve yerli olarak üretimini yaptırdığımız Astana Boks Eldivenleri ile fiyat konusunda siz sporculara avantaj sağlamaya çalışıyoruz.

Astana markalı polar ürünler, boks refleks topu, boks lapası gibi ürünlerle de fiyat performans çizgisini yakalayarak sporseverlere hizmet etmeye devam edeceğiz.

İçerisinde bulunduğumuz ekonomik kriz bir kere daha ortaya koydu ki yerli üretim tüm alanlarda ekonomik yükselişin kalıcı çözümü olacaktır. Bu düşünce ile Astana markalı hiçbir ürünümüzü yurt dışından ithal etmedik. Tüm ürünlerimiz Türkiye de imal edilmektedir. Kumaş, suni deri gibi maliyeti etkileyen malzemelerle ilgili zammı da mümkün olduğunca satış fiyatına minimum yansıtmaya çalışıyoruz.

Spor alanında yapılan çalışma ve yatırımların her dönemde anlamlı olduğunu düşünüyoruz. Bu doğrultuda astana marka ürün çeşitliliğimizi de artırmaya devam edeceğiz. Güncel ürün ve fiyatlarımız için web sitemizin yanı sıra instagram, twitter ve facebook gibi sosyal mecralardan da bizi takip edebilirsiniz.

Saygılarımızla.

Boks Eldiveni Çeşitleri İncelemek için >>  https://goo.gl/M3uuIf

Web Sitemizi ziyaret etmek için >> www.sporcupazari.com

boks eldiveni fiyatları

boks eldiveni fiyatları