Dağ Bisikleti Fiyatları

Dağ bisikleti fiyatları bisikletlerin teknik özellikleri kadro tasarımları kadro açıları bisikletin markası ve bisiklet kadrosunun imal edildiği materyallere göre değişiklik göstermektedir.Dağ Bisikleti Fiyatları

Bisikletin Maşa da tabir edilen ön amortisörünün yaylı yada havalı olmasından jant seti, jant göbekleri lastikleri, selesi gibi tüm ekipmanları fiyatda etkileyici faktördür.

Bunun yanında bisikletlerin yerli marka yada avrupa marka olması da fiyat konusunu değiştirmektedir.

Da? Bisikelti Fiyatlar?

Gidon Gidon Boğazı Sele Sele Borusu gibi ekipmanlar.

Bu ekipmanlar üst seviye bisikletlerde bisiklet markası tarafından üretilmemekte bunun yerine bu alanlarda uzmanlaşmış pro, ritchey, easton, fizik, selle royal gibi markalar olmabilmektedir.

Kullanılan markalar ve bunların hangi serilerinin kullanıldığı fiyatı etkilemektedir.

Jant Setleri

Jant setleri Mavic, Shimano, DTSwiss gibi markalar olmaktadır. Bu ürünlerinde farklı kalitede farklı fiyat da olanları mevcuttur. Bunun dışında bisiklet üreticileri kendi jant çemberlerini imal ettirerek shimano, sram, joytech, quando gibi göbekler kullanmaktadır.

Lastikler 

Bisiklet lastikleri bisiklette küçük bir detay olsada Kenda, Schwalbe, hutchinson, rubena, michelin, continental gibi markalar kullanılmakta.

Bu lastiklerin kevlar yada telli olması patlamaya karşı zırh içerip içermemesi de bisikletin fiyatını etkileyen faktörler arasındadır.

Maşa yada Amortisörler

Amortisörlü maşalarda suntour, fox, Rock Shox gibi markalar kullanılmakta bu maşalarında havalı, yaylı, kilitlemeli ve kilitsiz modelleri bulunmaktadır. Bu konuda fiyatı etkileyen faktörler arasındadır.

Vites Setleri

Vites setleri fiyatı en çok etkileyen faktörlerden bir tanesidir.

Shimano grubunad Tourney, altus, acera, alivio, deore, lx, xt, xtr gibi seriler mevcuttur. Bu ürünlerin hem alaşımları hem ağırlığı hem vites sayısı farklı farklıdır.

Sram serisinde ise x4, x5, x7, xoo gibi seriler mevcuttur.

Dağ Bisiklet fiyatlarını etkileyen başlıca faktörler bunlardır.

Bisiklet fiyatlarını web sitemiz www.sporcupazari.com adresimizi ziyaret edebilir. 0 332 666 00 00 – 0545 55 666 55 numralı telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.

Leave A Reply